2014. április 5., szombat

Brühühü avagy help mí plíz!

Sziasztok!
Öhh, hát, tényleg nem kritikával jöttem most Nektek... Bocsi. :)ű
Csak valamit szeretnék kérdezni/mondani.
Nem olyan rég, kb egy hete kértem egy kritikát a blogra, mert gondoltam milyen menő lesz az elismerő szavakat olvasni. Hát nem így lett. Csúnyán lehúzták a kicsikémet, konkrétan a 45 pontból csak 24-et kaptam. Ez volna a vágatlan verzió, de röviden:

  1. A fejlécre alapból nem kaptam egy pontot se a tízből, mert elfogadtam egy kedves barátnőm felajánlását, és mellesleg nekem tetszik.
  2. 3 pont mínusz mert alapjában kék a blogom. Oké...
  3. Újabb 2 pontos levonás, mert NINCS CHAT A BLOGOMON! Amikor először megláttam, ellepte a fejemet az a konkrét WTF? feeling. Már nem azért, de ti komolyan itt akartok cseverészni Velem vagy a többi olvasóval? mert ha igen, csak szóljatok, csak én nem tartottam lényegesnek...
  4. 2 pont mínusz, mert nem vagyok hajlandó egy egyszerű könyves blog kinézetével órákig gyötrődni. Mellesleg, a tartalom a lényeg. (ebből is lejön, hogy mennyire felszínes, aki ezt csinálta, ugyanis  25, azaz több mint a fele az összpontszámnak a kinézeten múlik)
  5. Az a baj, hogy szlengelek. Bocsi, 13 éves vagyok, és nagy általánosságban a olvasóim is hasonló korosztályból kerülnek ki. Ezért levonni 3 pontot...
  6. És újabb két pontocskától fosztottak meg, amiért gyorsan gépelek, és becsusszan egy-két hiba.
  7. Oké, ezt muszáj idéznem! : "Tartalom: Vannak nagyon érdekes dolgok/bejegyzések is blogodon, amik különlegessé, és egyedivé varázsolják azt. Csak így tovább! :)" (de természetesen beléd szúrok még egyet, és azért sem adom meg a maxot, vonjunk csak le még egyet!) 
Kikérném a véleményeteket, hogy ti is komolyan gondoljátok ezt? Mert Nekem nincs szükségem egy unatkozó kiscsaj beszólogatására, aki 3 percet HA eltöltött a blogon. Nekem TI vagytok a fontosak, mert TI jártok fel hetente, TI írtok kommentet és TI szeretitek a blogom. ha valamelyik ponttal akár minimálisan is, de egyetértetek, akkor írjátok meg, és változtatok rajta, ígérem!
Csak ennyit szerettem volna
Pusszy *egy letört bloggerina*

16 megjegyzés :

  1. Szerintem jó a blogod :) Nem véletlenül van annyi feliratkozód amennyi :) Tavaly, a régebbi blogommal én is belecsúsztam egy ilyenbe és azért is hagytam abba, pedig nem kellett volna :) + ahogy elnézem ezeket a kritikás oldalakat, többnyire azokat a blogokat ajnározzák, amik nekem nem tetszenek :) :) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, igazad van! :) és igen, még egy full totál sablonos Harry Styles fanfiction is 2 ponttal többet kapott. :(

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. De annak 10 ponttal több volt a maximum :) :) :) Ha kiszámolod (én lusta vagyok számolni), akkor szerintem neked több pontod van :) (és a kritikás blognál több feliratkozód is) (az előzőt elírtam, azért töröltem, mert nem tudom, hogy kell átírni, menthetetlenül béna vagyok) :)

      Törlés
    4. Ohh jogos, ez most feldobta a napom. :)

      Törlés
  2. Szerintem is nagyon jó a blog!
    És minek pontot levonni, ha kék a blog? Az egy tök szép szín...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, és ezt én se értem nagyon...

      Törlés
  3. 1: nagyon sajnálom, hogy ez a kritikaíró hülyegyerek nincs pofonközelben
    2: Örülök, hogy tetszik a fejléc:)) nem értem mit nem eszik rajta am. Mert sztem egy könyves bloghoz nem kiskutyás meg szívecskés fejléc kell, hanem könyves. na mind1
    3: a kék a kedvenc színem, basszus, meg mások is szeretik. És milyet szeretne? Saját magát akarja látni a háttérben, vagy mi a ********************???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hahaha! :D Igazad van! és 1. nyugodtan felpofozhatod, de én rúgom tökön! 2. Imádom a fejléced! illetve az enyémet, muhaha! :) <3 és szerintem csak azért mondta, hogy csináltassak egyet a blogjával. 3. Ha ők volnának a háttéren, előbb utóbb tutira lehánynám a monitort...

      Törlés
    2. Jó hír! A blogon az eredeti kritikánál nem csak én, hanem egy másik személy is megvédett téged, ezzel együtt leoltotta a kritikaírót :D Nem tudom olvassa e a blogot egyébként

      Íme itt a hozzászólás:
      "Szerintem ideje lenne leszállnod a magas lóról. Mire vagy olyan büszke? Hogy más, szerencsétlen 13 éves lányokat tiporsz el, akik örömmel vetik bele magukat a blogolásba? Ez a baj a magyarokkal, ezért menekül innen mindenki, mert ahelyett, hogy támogatnánk a másikat, inkább kicikizzük. És ne haragudj már, nem állok le minden felhozott pontot taglalni, hogy miért hülyeség, amit írsz, de mit visítgatsz, hogy nincs chatje? El kell mondanom neked, bár szomorú az igazság, hogy a blogba ágyazott chat-ablak eléggé retro lett már, maximum a One Direction rajongói G-portal oldalon tudom elképzelni. Mit lehet ömlengeni egy rohadt chat ablakban? Aki véleményt akar írni, írjon kommentet. Aki pedig arról akar nyáladzani, hogy "cseréljünk bannert", "kövesd a blogom", annak hát... ott a chat. ;)
      És egyébként nem tudom, milyen jogon kicsinyled le más munkáját. Azért, mert van egy pár napos blogod? Képzeld, sokkal idősebb vagyok, mint az említett blogger, mégis a blogom beindítása után jó pár hétbe beletelt, és nem kevés beleölt munkába, amíg sikerült kitapasztalnom mindent. A sablonok szerkesztése, és a HTML kódszerkesztés rettentően nehéz még 18 éves, laikus fejjel is, hát még 13 évesen. Azért kíváncsi lennék, hogy mások mit mondanának a blogodról, én nem bocsátkoznék kritizálásba, mert nem az én műfajom, de azért itt is lenne jócskán javítanivaló. Csak hogy tudd."

      Törlés
  4. Kedves Mrs. Gombóc Artúr!
    Ne haragudj, de én nem értek egyet veled egy kicsit sem.

    1. A fejlécre alapból nem kaptam egy pontot se a tízből, mert elfogadtam egy kedves barátnőm felajánlását, és mellesleg nekem tetszik.
    Jó, neked tetszik, de te tőle kértél kritikát, kikérted a véleményét, és ő elmondta, hogy neki ez nem tetszik, mert nem az igazi. (szerintem is így van)
    2. 3 pont mínusz mert alapjában kék a blogom. Oké...
    Ez nem így volt, legközelebb olvasd el figyelmesebben a kritikát! Nem azért vonta le a pontot, mert kék a blogod, hanem mert az árnyalatait össze-vissza használod. Arról szó sincs, hogy baj lenne a kék színnel.
    3.Újabb 2 pontos levonás, mert NINCS CHAT A BLOGOMON! Amikor először megláttam, ellepte a fejemet az a konkrét WTF? feeling. Már nem azért, de ti komolyan itt akartok cseverészni Velem vagy a többi olvasóval? mert ha igen, csak szóljatok, csak én nem tartottam lényegesnek...
    A chat tényleg fontos, hogyha például valamelyik olvasód szeretne tőled valamit kérdezni, de az nem kapcsolódik a bejegyzéshez, akkor ne oda kelljen hozzászólnia. A segítségével cseréket is kérhetsz.
    4. 2 pont mínusz, mert nem vagyok hajlandó egy egyszerű könyves blog kinézetével órákig gyötrődni. Mellesleg, a tartalom a lényeg. (ebből is lejön, hogy mennyire felszínes, aki ezt csinálta, ugyanis 25, azaz több mint a fele az összpontszámnak a kinézeten múlik)
    Már nem azért, de te kérted a kritikát, amelybe a design rész is beletartozik, szóval ő csak teljesítette a dolgát. Megmondta, hogy mi a véleménye róla. Ha neked csak a tartalom a lényeg, akkor eleve csak arról kérsz kritikát.
    5. Az a baj, hogy szlengelek. Bocsi, 13 éves vagyok, és nagy általánosságban a olvasóim is hasonló korosztályból kerülnek ki. Ezért levonni 3 pontot...
    Egy kritikás bloghoz tényleg nem illik a szlengelés.
    6. És újabb két pontocskától fosztottak meg, amiért gyorsan gépelek, és becsusszan egy-két hiba.
    Ez minden kritikában így van, ezért le kell vonni pontot. Azt jelzi, hogy nem olvasod át a bejegyzést a közzététele előtt.
    7. Oké, ezt muszáj idéznem! : "Tartalom: Vannak nagyon érdekes dolgok/bejegyzések is blogodon, amik különlegessé, és egyedivé varázsolják azt. Csak így tovább! :)" (de természetesen beléd szúrok még egyet, és azért sem adom meg a maxot, vonjunk csak le még egyet!)
    Talán mert talált olyan bejegyzéseket is, amelyeket nem tartott a legjobbaknak...

    Viseld el, hogy igaza van a kritikaírónak. (és ezzel a véleménnyel nem akartalak megbántani)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mekkora gyíkok vagytok, öcsééém :/ Köcsög, ha egyszer a béna kritikaírótok írt egy izét erről a blogról, akkor inkább húzzatok innen, ne írjad le mégegyszer, b*szod.
      És szerintem, ha már (pill, számolok) öten írják az ellenkezőjét az nem gyanús egy kicsit? Hm?

      Törlés
  5. Na jó most csöppet kiborultam én is.... Mert szerintem egyáltalán mi az, hogy nem is fejlécnek nevezhető a te blogodon lévő. Most őszintén, egy könyves blognak könyves fejléc kell. ÉS nem tud mindenki *szuperhűdefullos* képszerkesztővel teljesen szuper fejlécet csinálni. Meg amúgy is, úgy őszintén nem mindig a túlcsicsázott jön be az embereknek.
    Jó és aztán nincs chat. Jó és akkor mi van. Egy kritikai blogon nem az a lényeg, hogy én most idejövök az oldalra és elkezdek xy-nal beszélgetni arról, hogy milyen az időjárás és stb. stb. stb.
    A kék nekem a kedvenc színem nem tudom mi a baja vele. Szerintem észre kellett volna vennie, hogy nem mindenkinek olyan az ízlése mint neki.
    A szleng.... Most úgy őszintén??? Nem hiszem, hogy bárki is azt akarja olvasni amit egy dögunalmas irodalomórán is megkaphat. Nem kell százféle latin eredetű szó, amit szinte senki sem ért... Hogyha meglátnék, egy ilyet a blogodon akkor nagy valószínűleg elsőnek figyelmen kívül hagynám és átgörgetném a nagy részét, hátha ez csak azért van mert beverted a fejed vagy esetleg feltörték a fiókod. Aztán másodjára sírva menekülnék. Mert a te blogod így jó ahogy van. Így vagy "emberi". És amúgy nem hiszem, hogy minden 13 éves gyerek választékosan beszél. Idézhetném itt azon "értelmes" kommunikációkat amiket naponta hallok az osztálytársaim között.
    Helyesírási hiba... Nálam is van olyan, hogy becsúszik egy-egy hiba vagy betűfelcserélés de ettől még nem biztos, hogy szörnyen írok. Még felnőtt emberek se írnak mindig helyesen.
    Ja és ha a tartalma tetszik akkor miért húzza le? Ezt sose fogom tudni megérteni.....
    Szerintem a blogod szuper. És ha megfogadod a tanácsom akkor ne kérj több véleményt olyantól aki nem járt csak min. 2x a blogodon. Én is például azért nem akarok kritikát mert elsősorban saját magamnak és olyanoknak írok akiknek tetszik. És amíg nekem tetszik a saját dolgom addig mindenki más megpukkadhat. Na jó akiknek tetszik azok nem.... Na mindegy a végének nem sok értelme volt. A lényeg ne is foglalkozz ezzel a kritikával, hanem írd tovább a bejegyzéseket és mi a lelkes olvasók már várjuk ezeket. :D:D:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondtam már, hogy imádlak? Mindig fel tudsz dobni, és köszönöm szépen a regény-kommented! :) <3
      és igazad van, teljesen! csak Tudod, egy próbát megért, hátha. De mindegy így is jó, így még többet ért, mint egy full pontszámos kritika. Megmutatta, hogy Ti mindig mellettem álltok, és megvigasztaltok, történjen akármi. Jó, hogy ilyen szuper olvasók állnak mellettem. Köszönöm, őszintén! :) Szeretlek Titeket! <33

      Törlés
  6. Átmentem gyilkos módba. Nézd meg nála a kommenteket. :D

    VálaszTörlés