2014. június 6., péntek

Nyárköszöntő! :)

Sziasztok! 
nekem is ez kéne...
Úgy, igazság szerint semmi komolyabb és velősebb értelme nincs ennek a posztnak , csak jelet szerettem volna adni magamról, hogy hahó, még nem raboltak el az ufók (mellesleg fajtársakat nem bántanak) és hogy élek, virulok, csak valahogy nem jött össze.
Úgy kezdődött az egész, hogy májusban lecuccoltam Erdélybe (jó volt :)) osztán meg visszarázódtam a suliba. Csak hogy ugye nekem is tanévzárás meg egyéb ilyesfajta cukiságok (mellesleg jelen pillanatban csak tesiből állok négyesre, a többi ötös -_- ) pluszba még bejött egy "nem éppen a legkellemesebb" fajtába tartozó könyv, szóóval duple szívás. DE próbálkozom!
De, gondoltam, hogyha csinálnék, egy "itt vagyok, olvasd el!" című bejegyzés, háát, nem olyan sokan fognak elolvasni. :D ezért kitaláltam, hogy rafkósan ráfogom a mostanság bekövetkezett hónapra, hátha bevállik. szóval:

Boldog nyarat mindenkinek!!
Avagy a tipikus még élek féle bejegyzés egy kis tervezéssel megspékelve
Mellesleg 
Sok-sok ilyet mindenkinek! :)
  • Írtam egy jó hosssszú listát, aminek mondjuk a felét se fogom tudni kiolvasni, de próba szerencse!
  • Minden olyan könyvet elolvasni, amit Drága olvasóim kértek, küldtek, ajánlottak. Egy már folyamatban van, követi majd a többi is.
  • Előre szólok, nehogy váratlanul érjen Titeket, de mivel anyukám felpolcozott Fejős Éva regényekből, ami teljesen ideális has-sütettés közben, lehet hogy a megszokottnál többször bukkantok bele az írónő műveibe (ezt csak azért említettem, mert aki már egynél több könyvet olvasott Tőle, tudja, hogy miről beszélek)
  • Mit láthatjátok megváltozott a desing, amit ÉNNNN csináltam, és büszke vagyok rá! :) Próbáltam nyáriasra venni a figurát, kommentben szabad megjegyzéseket tenni. és igazából nem is tudom, hogy ezt miért írtam ki, hisz ez már megvan, de nem baj, most már nem törlöm ki.
  • Heti 2 bejegyzés. Ennél alább nem adok! Ugyan a fél nyarat a hátsóülésen fogom tölteni Pestről Galgamácsára és Galgamácsáról Pestre, meg miegymás dolgom lesz, mondjuk pörgetni, meg teraszt építeni, ezért nem is tudom megígérni, hogy kritika lesz mindkettő, habár ezt gépeltem be, de átgondolva be kellet vetnem a Bsck Space billentyűt.
  • Sokat olvasni. :)
Mellesleg szeptemberben indítani fogok egy rovat szerűséget, amelynek KamaszkoDó lesz a címe, ami egy könyvklub igazából, amire járok, de nyáron nincs, ezért gondoltam, majd ősszel kezdem. Havonta lesz.

bezony ám!
Szóval most küzdök és gürcölök és próbálkozom, de nem baj, csak összejön valamikor! Addig is néha-néha felbukkanok, hogy nehogy elfelejtsetek! ;)

Jó nyarat, szép bizit, olvassatok (engem) sokat!

Pusszy


4 megjegyzés :

  1. Nagyon tetszik az új kinézet!!!!! És abszolúte megértem, hogy most el vagy havazva nálam is ez a helyzet... :D Amúgy pont ma gondoltam rá, hogy mikor lesz új bejegyzésed! És tessék itt van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon köszönöm! és titkon varázsló vagyok, de psszt! ;)

      Törlés
    2. Tudtam, úgy tudtam, hogy az vagy! :D

      Törlés
    3. ohh, már meglepit se tudok okozni? De légyszi ne áruld el senkinek, nincs kedvem az exmemento bűbájt használni. :D

      Törlés