2014. május 4., vasárnap

CBB Award

Sziasztok! :)
Egy újabb díjjal jelentkezem (hú de híres lettem hirtelenjében!) ami egy elég régi és híres díj a CBB Award... Na jó nem, csak vicceltem! Ez egy teljesen új díj, ami pontosan 19 perce alakult meg és a Cool Book Blog rövidítése. Én az alkotó legeslegeslegeslegesleges*lö még sok leges*legelső díjazotja vagyok, értsd: nekem küldték át először ezt a díjat. No, akkor lássuk!

Szabályok:
- Írd ki, hogy kitől kaptad + linkeld a blogját
- Írd le a kedvenc könyves szerelmespárodat!
   * Mondd el a véleményed annak a személynek a kedvenc szerelmespárjáról, aki Neked küldte a díjat!(Én is szeretem őket, én a könyvben nem őket hoztam volna össze)
- Írd le a kedvenc íród, és tőle a legkedvesebb könyved!
 *Olvasd el annak a személynek a kedvenc könyvét, aki küldte Neked a díjat! (ha a könyv egy sorozat későbbi kötete, akkor az első részt olvasd el, illetve ha te írsz le ilyen könyvet akkor zárójelben tüntesd fel az első rész címét!)
- Küldd tovább 5 embernek!
- A feladónak nem küldheted vissza! (a közvetlen  feladónak nem, egyébként egy embernek több díja is lehet)

Voálá!:
- Én Nutellától kaptam a díjat, nincs kedvem linkelgetni, tekintsetek csak jobbra.
- Az én kedvenc szerelmes párom *SPOILER BÁBEEL!* Zsófi és Szasza. Olyan cukik együtt! *-*
  * Nutella az Obszidián c. regényből választotta Katyt és Daemont, én ehhez sajnos nem tudok hozzászolni, mivel még nem olvastam a könyvet, de tervben van! ;)
- Legkedvesebb íróm több is van, de mivel a díjazottjaimnak el kell olvasni, ezért választhatnak :D --> Cecilia Ahern: Életed regénye, Leiner Laura: Bábel, Meg Cabot: Egy igazi amerikai lány
  * bocsi Nutella, de szerintem ez egy hülye pontja a teljesítésnek, hisz erre csak hetekkel vagy akár hónapokkal később kerül majd sor. Na mindegy, akkor nekem el KELL olvasnom cassandra Claire-től a Csontvárost, amit annnnyira nagyon nem akartam elolvasni, és mivel gyűlölöm, hogyha megbéklyóznak azzal a fránya 4 betűs szóval, főleg úgy, hogy nem is szeretném alapból, lehet, hogy most ez az egész kimarad. Bocsii!
- Akiknek tovább küldöm: Joya, Márti, fanni, és igen, ennyi is volna, ugyanis akiknek a múltkor küldtem, azok se tették még ki.

Egy rossz hír a végére: Ezen a héten se leszek már (ja, ebben az 5 és fél órában...) meg jövőhéten se, ugyanis holnap hajnalban utazok Erdélybe! :) Tessék drukkolni, ugyanis fellépek! ;)

4 megjegyzés :

 1. Gratulálok a díjhoz! Kár, hogy nem lesz rész ezen a héten, de drukkolok neked a fellépéshez. Sok sikert! ;D

  VálaszTörlés
 2. Bocsi, hogy nem teszem ki. :) Nem szoktam.
  Sok sikert a fellépéshez. :)

  VálaszTörlés
 3. Igen, erre korábban is rájöttem, de csak nem változtatom meg :) Már így van... :DD Egyébként meg, ha valaki nem olvassa el, akkor senki nem fogja lecsukatni tehááát ----> abszolút mindegy, kedv kérdése :)))
  Grat, és sok sikert a fellépéshez, no meg jó utat :))))

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm a díjat. És sok sikert! :))

  VálaszTörlés