2014. március 28., péntek

Top 10 - Kedvenc szerzők

Hey! :)
Most egy új rovatot indítok, ami a top 10 volna. Csak hogy megértsétek, van egy blog, ahol a könyves blogokat gyűjtik össze, de az már egy ideje eléggé elhagyatott volt. De most egy lány újraélesztette, és ehhez segített neki kb. 20 könyves blogger, akikben én is benne vagyok. Ők, mi indítottuk ezt az egész rovatőrületet, innen jött az ötlet, szóval ezért lehet az, hogy mostanában kicsit sok top 10 kedvenc szerzős bejegyzést találhatsz. :) Akkor essünk is neki!
Pusszy

u. i.: Kedves Lola Csoki, nagyon szeretlek, és köszönöm!!!! :) <3

Top 10 Kedvenc szerző Mrs. Gombóc Artúr módra

Mivel nemes egyszerűséggel nem tudok sorrendet állítani a dobogó két legfelső fokát nézve, úgyhogy ott marad a kérdőjel. :)


?. Leiner Laura - gondolom ezen nincs sok megmagyarázni való, őt csak szeretni lehet. :)

?. Cecilia Ahern - esküszöm Nektek, hogy ez a nő egy zseni! Köszönöm, hogy olvashatom a műveit, gondolom ilyen lehet a vidámpark másoknak (nem szeretem a vidámparkot, mi olyan jó abban, hogy kidobod a taccsot?)

3. Meg Cabot - én úgy érzem, hogy LL leginkább rá alapoz, illetve nekem ez jön le leginkább. Ugyan úgy szórakoztat és elvarázsol. 

4. Agatha Christie - eszméletlen. Olyan fordulatos és izgalmas, hogy az ember csak ámul és bámul! (nemsokára lesz egy A.C. könyvkritika ;))

5. Sophie Kinsella - mindjárt befejezek tőle egy sorozatot, amiről azt hittem. hogy utálni fogom, de az egyik kedvencem lett. <- sokat mondó mondat

6. Fejős Éva - hogy miért került be ide? Mert ő a strad-írónő. És hiába mondja mindenki, hogy azzal nem megyünk semmire, kétségtelenül mindenkinek szüksége van ilyen olvasmányokra is.

7. Marni Bates - nem, nem röhögtem szét az agyam rajta, de el tudott szórakoztatni hasfájás nélkül is.

8. Laurie Halse Anderson - szívbemarkoló és drámai. Néha kell egy ilyen pofon, hogy az ember észhez térjen.

9. Ransom Riggs - eseménydús, váratlan, fordulatos, de hátborzongató. 

10. Kertész Erzsébet - könnyed, fiatalos, megmosolyogtató. :)


Hát ez volna az. :) A listán szereplő írók minden könyvét teljes szívemből ajánlom! :)
A 31, jó én is nézegettem, 28 megtekintésből kaptam 2 kommentet... Dee, eldőlt, hogy vlog lesz, méghozzá egy ilyen bemutatkozós! :)

UPDATE!
Csináltam egy e-mail címet,(mrsgombocartur@gmail.com) ahol el tudtok érni. Ide várom a vlog bejegyzéshez a kérdéseket, amire szeretnétek választ kapni, és mindemellett óriási örömmel fogadom a "légyszi olvasd el ezt meg ezt, szívesen olvasnám a véleményedet róla! :)" leveleket. Nem fűzök sok reményt ezekhez az óóóórisá komment áradatot elnézve, de mindenesetre én bízok bennetek! :)

2 megjegyzés :