2014. március 17., hétfő

A hét főbűn könyvekbe foglalva

Sziasztok!
Most egy ilyen bejegyzést hoztam. :)
Mondjuk pont ezekről tanultunk nemrég hittanon!  :D
Az ötletet egyébként egy másik bloggertől loptam. :)
Pusszy

KAPZSISÁG - Melyik a legolcsóbb könyved? Melyik a legdrágább?

Huh, a legolcsóbb, azok az Oxford kiadós, 60 oldalas angol gyakorló könyveim, amik nem kerültek többe 800 forintnál. A legdrágább pedig az SzJG Kalauz. Bár az számít? Ajándékba kaptam. Mi is volt a legdrágább, amit vettem? Hú de sok ajándék könyvem van! Na jó, jó lesz a Kalauz! :D
HARAG - Melyik szerzővel állsz utálom/szeretem viszonyban?

Senkivel? Én mindenkit szeretek! :) <3FALÁNKSÁG - Melyik könyvet faltad örömmel újra és újra minden megbánás nélkül?

Szent. Johanna. Gimi. Minden kötetét elolvastam kétszer, de inkább háromszor és a mai napig le-le kapdosom őket. *-*

LUSTASÁG - Melyik az a könyv, amelyiket elhanyagoltad lustaságból kifolyólag?

Phu, Egy különc srác feljegyzései... De ezt ne áruljátok el senkinek!BÜSZKESÉG - Melyik az a könyv, amiről beszélni szoktál, ha nagyon intellektuális olvasónak akarsz tűnni?

Jane Eyre. Pedig kifejezetten utáltam. De okosnak tűnök tőle. :D


BUJASÁG - Mely tulajdonságokat tartod a legvonzóbbnak egy férfi/női karakterben?

Hú, én imádom, amikor barátságból lesz szerelem! Ja, hogy nem ez a kérdés! Hát, szeretem, amikor kedves, meg vicces! És érzékeny, de azért meg tud védeni! Kb ezek. :)
IRIGYSÉG - Mely könyveket szeretnéd leginkább megkapni ajándékba?

Hát, mivel tervben van egy Cecilia Ahern rajongói klub, csak tök ciki volna Nekem, mint elnöknek odaállni egy könyvvel, ezért elégé hajlok az ő irományai felé. :)

Na, és most ide a végére besűrítek vagy 600 dolgot :D :
- Ígérem, hogy még a héten lesz normális bejegyzés
- Én tagja vagyok egy projectnek (igen, mindenhol ott vagyok), ahol röviden valaki kijelölnek nekem egy címet, és azzal kell egy novellát/verset/akármit írni. Mint már tapasztalhattátok, szeretek kilógni a sorból, így az én novellám most sem lett hétköznapi. Ha van kedvetek, nézzétek meg, mit alkottam a Szilaj szelek asszonyából. :) http://www.everybodywrite.blogspot.hu/2014/03/szilaj-szelek-asszonya.html
- és végül... IMÁDLAK TITEKET! 2000 oldalmegjelenítés!! Pussz, pussz! :))) de legyetel szívesek kommentelni, akár névtelenül s lehet, ha azt választjátok ki... :)

6 megjegyzés :

 1. juhuu :D én vagyok az első kommentelő :DDD szóóval nagyon jó a blogod (bár még csak most kezdtem el olvasni ) és nagyon ötletes ez a bejegyzés , teljesen egyet értek a Jane Eyre .. borzasztó :D A különc srác feljegyzései szerintem jó könyv nekem is kis időbe telt mire elolvastam .de megérte :D (főleg , hogy a filmben Logan Lerman a főszereplő *-*) SzJG forever!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! :)
   És komolyan, mit szeretnek annyira a Jane Eyre-ben? kész rejtély...
   és én még nem láttam a filmet, de tervben van. :)
   Pusszy

   Törlés
 2. Nagyon ötletes lett ez a rész. És gratulálok a 2000 oldalmegjelenítéshez!!!!!!! :D:D:D Remélem minél hamarabb hozol részt mivel nagyon szeretem a blogodat. :):):):) Amúgy tanulsz hittant?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, olyan jó ezt hallani! :) és én is loptam, de psszt! :D És te is szépen felmész a blogspotra, és nem itt kockulsz, ugyanis tövig rágom a körmom, hogy akkor most mi lesz Laurenékkal! :D
   És igen, tanulok hittant, ugyanis egy pesti katolikus általános iskolába járok, amit nagyon szeretek! <3 *-* (jó, mondjuk a köppeny viseletét eltörölhetnék...)
   Pusszy!

   Törlés
 3. Nagyon jó bejegyzés. Talán én is csinálok egy ilyet. :)

  VálaszTörlés