2013. október 8., kedd

Segítség, Youtube-sztár lettem!

Kedves Olvasóim!
Nagyon sajnálom, hogy eddig nem jelentkeztem, csak mindig, volt valami programom, és amikor lett volna időm, akkor meg mindenki itthon volt. Mert egy nagy családi számítógép van csak, és ott meg mindenki látja, hogy mit csinálok, amit nem szeretnék, értitek... So, mivel hétfőn, kedden és pénteken programom van, ezért  a részek, általában kedden és csütörtökön lesznek. De ha kések, please ne szedjétek le a fejem! Köszöntem! Ó, és még valami (utána becsszó, nem járatom tovább a számat), a kommentek. Én nem szabok és nem is tervezek  kommenthatárt szabni. Mert rengetegszer volt,hogyha egy blogot olvastam, hogy én nem írtam kommentet. Mert lusta voltam. De attól még ott voltam. Szóval ha írtok, akkor a gép előtt fogok ugrándozni, de ha nem, hát az nem befolyásol semmit se. Na itt mai rész, cukorpofáim! :)




Segítség, Youtube-sztár lettem!

Hát, ezzel a darabbal, már egy ideje szemeztem a Libriben, és egy hónapja megkaparintottam. Mondanom se kell, egy hétvége alatt kivégeztem... :) Én egy nagyon jó könyvnek tartom, bár a LOL sorozat tagja, és úgy van meghirdetve, hogy szétröhögöd magad rajta, hát én nem így tettem. Igazság szerint jó könyv, de nem annyira vicces, mint gondoltam/gondoltatták velem. Bár ettől függetlenül, totál leköt, és abszolúte nem az a tömeg sztori. Nagyon-nagyon tetszett. 

Ismertnek lenni nagyon menő, ugye? Tévedés! A tizenhét éves Mackenzie-t például egyáltalán nem zavarja, hogy két barátján kívül a többi diák csak akkor vesz tudomást a létezéséről, ha a leckéjüket kell megírnia. Szóval igazi lúzer. 
Ám a békés névtelenségnek vége, amikor hátizsákjával véletlenül padlóra küldi az egyik izomagyú focistát, sőt egy hisztirohammal kombinált újraélesztést is bemutat a fél suli előtt… A kínos jelenetről készített videó azonnal fölkerül a YouTube-ra, és több millió kommentelő, meg persze az egész gimi Mackenzie-n röhög. De amikor egy népszerű rockbanda klipet készít a felvételről, a lány egy csapásra sztár lesz. A szerelemben viszont ugyanolyan lúzer, mint volt. Mert mi van, ha túl későn jön rá, hogy a nagy médiacirkusz közben elszalasztotta a tökéletes srácot, akinek egyáltalán nem kellett a felhajtás ahhoz, hogy észrevegye őt…


Na. Hát a végét irtóra elrontották, de attól függetlenül nagyon jó. Azt sajnálom, hogy nem most olvasom, mert a sok tanulás után nagyon jól ki tudja kapcsolni az agyat. Könnyed kis tini regény, szó szerint. Bírtam benne, hogy rájöttem, ha én ebbe a helyzetbe kerülnék, akkor eltudom képzelni, hogy egy pillanat alatt (akárcsak Mackenzie) youtube-sztár válik belőlem. Kicsit azért kiszámítható, de be kell vallani, nehéz úgy megírni egy (JÓ) könyvet, hogy ne lődd le a poént, de azért mindent meg lehessen érteni. Egyébként pedig, már szinte a sors iróniája, hogy béna Mack, lesz a sztár, nem pedig a feltűnési viszketegségben szenvedő öccse, Dylan. Hát, ennyi volna, köbö, remélem tetszett. 

Puszi. Mrs. Gombóc Artúr




u.i.:bocsi, hogy ilyen béna lett a rész, nem tudom mi van velem... ://










7 megjegyzés :

  1. Már én is sokat láttam ezt a könyvesboltban. Még nem olvastam, de majd egyszer annak is eljön az ideje. Szerintem egyáltalán nem lett béna rész. Nagyon várom a következő könyvet. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszi, nagyon aranyos vagy!! Próbálok sietni!! :-)

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Szia!!!! szóval én imádtam a részt és nem értem miért mondod....bár én írhatnék így....na mind1 a barátnőm is olvasta a könyvet és nekem is ajánlotta de én nem nagyon akartam elolvasni de te kedvet attál hozáá köszi szépen <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, te is nagyon aranyos vagy!! Biztos te is nagyon jól írsz! Örülök, hogy kedvet tudtam adni és máskor higgy a barátnődnek, mert ezek szerint jó az ízlézése! ;-)

      Törlés
  4. Én csak most olvastam ezt a könyvet (nekem egy nap alatt sikerült :P )
    :)
    Örültem, hogy neked is tetszett.
    Tudod ki vagyok?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ne haragudj, de nem :( nincs kedved segíteni :)

      Törlés